Foto’s:

Omdat het in de mond nu eenmaal onmogelijk is om alles met het blote oog te zien, maken wij periodiek en individueel bepaald overzichtsfoto’s (bite-wings). 

 Preventie:

“Voorkomen is beter dan genezen” is een gezegde dat zeer van toepassing is op het gebit.

Omdat wij naar levenslang gebitsbehoud voor onze patiënten streven is preventie van mondziekten een belangrijk onderdeel van het programma, waarbij uw eigen inbreng onmisbaar is.

Wellicht wist u het al, maar door een goede combinatie van poetsen, interdentale reiniging en een verantwoord dieet zijn gaatjes en tandvleesproblemen vrijwel geheel te voorkomen. Wij vertellen u er graag meer over!

Niet nagekomen afspraken:

Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht van 0-100% van de voorgenomen behandeling. De eerste keer dat dit voorkomt krijgt u, ongeacht de reden van verzuim, een gestandaardiseerde brief met uitleg. Bij herhaling volgt een nota. Indien u vaker met of zonder bericht afwezig bent, behouden wij ons het recht voor de behandelrelatie te beëindigen.  

Indien u verhinderd bent, dient u ons hiervan minimaal 24 uur van te voren op de hoogte te brengen, om kosten, berekend voor gereserveerde tijd, te vermijden.

Behandeling en verdoving: 

Een tandartsbehandeling wordt vaak als niet prettig ervaren en veel mensen zijn dan ook vrij gespannen. Tegenwoordig hoeft een tandartsbehandeling geen pijn te doen. Wij kunnen door het geven van een lokale verdoving, de behandeling pijnloos uitvoeren. Vraagt u hier gerust naar.

Hygiëne:

Om besmettingsrisico zo veel mogelijk te voorkomen, dragen wij tijdens de behandeling mondmaskers en handschoenen. Alle gebruikte instrumenten zijn gesteriliseerd of zodanig behandeld dat het risico op besmetting zo klein mogelijk is.

Mee te nemen bij uw bezoek:

  • Bankpas of contant
  • ID-pas